Ann-Sofi Backgren

Förkylningar och jobb och uppdrag

by admin on Okt.16, 2013, under Alla

Har haft snart tre tunga veckor bakom mig. Fick en förkylning som var av den segare sorten. Massor med jobb inbokade, bland annat möten och strategidagar i Helsingfors. Då biljetterna var betalade var det nog bara att försöka ta sig fram och tillbaka och försöka varva ner mellan varven. Ett möte i H:fors var av lite mer spännande karaktär då jag blivit invald till YTR:s sekretariat. Mötet var på Arbets- och näringsministeriet och många ärenden direkt på bordet. Tack och lov kunde jag sitta via en videokonferens från Vasa i fredags då vi hade ett extra möte. Igår skickade jag vissa kommentarer och idag fick jag svar att några ändringsförslag hade ministeriets tjänstemän beaktat i ett utlåtande. Sådant känns extra bra. Ny energi fick jag också idag då jag var gäst hos pensionärsföreningen VIPS i Vasa. Jag föreläste om Karelen och de gav mig positiv feedback över föredraget. Nu börjar krafterna återvända och kanske jag börjar hinna ikapp igen.


Comments are closed.

-->