Ann-Sofi Backgren

Företagarfest, bokmässa, Allhelgona

by admin on Nov.03, 2013, under Alla

Veckorna rusar iväg. Länge känns det sen jag var på Företagarna i Finlands årsfest i Villmanstrand. Där fick jag lyssna till Finlands Ambassadör i Moskva som berättade om turismen Ryssland-Finland, en framtidsforskare som funderade in i framtiden- hur världen då ser du och naturligtvis blev det en massa nya kontakter och nätverk. Intressant. Detsamma gäller också seminariet om språkliga lösningar i förvaltningsreformerna på Hanaholmen  eller bokmässan i Helsingfors. Speciellt nöjd är jag över att jag fick Herman Lindqvist att signera boken “När Finland var Sverige” åt mig. Nu gäller det bara att få tid att läsa. Denna helg har jag däremot tagit det lugnt, varit hemma och umgåtts med nära och kära, tänt ljus på anhörigas gravar. Det behövs sådana helger också.


Comments are closed.

-->