Ann-Sofi Backgren

AEBR, Bryssel, företagarexamen

by admin on Nov.20, 2013, under Alla

Intensiva veckor på gång. Har hunnit via Bryssel flygplats två gånger på kort tid. Först for jag till AEBR:s årsmöte i Liège och sen var jag med landskapsstyrelsen till vårt WFA-kontor + att vi uppdaterade oss om den kommande strukturfondspolitiken och andra viktiga EU-program och aktuella ärenden. Jobbat däremellan med kansliarbeten. Varit till Helsingfors på möten och bl.a. seminarium om Nordens plats i Europa. 800 fick plats och 300 var i kö. Men seminariet var också verkligen intressant.  President Sauli Niinistö pratade om nordiska värderingar och lyfte fram betydelsen av kunskaper i svenska språket. Väl hemma väntade ett brev på mig. Mitt examensintyg över företagarexamen för företagare hade kommit. Trevligt!


Comments are closed.

-->