Ann-Sofi Backgren

Gott slut 2013

by admin on Dec.30, 2013, under Alla

Jag vet inte vart december tog vĂ€gen. Avslutade november med att hĂ„lla i en kurs i storytelling i Åbo och kunde pĂ„ kvĂ€llen uppleva adventskonserten i Åbo domkyrka dĂ€r dottern var med i Florakören. Det blev startskottet pĂ„ julhögtiden. PĂ„ sjĂ€lvstĂ€ndighetsdagen bakade jag traditionsenligt pepparkakor och tittade pĂ„ konserten frĂ„n Tammerfors. Sen var det full fart med jobb och julförberedelser. Det blir att börja jobba med förĂ€ndringar pĂ„ jobbet redan frĂ„n början av nĂ€sta Ă„r dĂ„ Svenska studiecentralen skall integreras mera in i Svenska Folkskolans VĂ€nner och fĂ„ ett nytt namn, SFV Bildning. Projekt- och utvecklingsmĂ€nniska som jag Ă€r, sĂ„ tycker jag det skall bli riktigt spĂ€nnande att se vad det nya Ă„ret ger med sig. Gott slut alla!


Comments are closed.

-->