Ann-Sofi Backgren

Att mötas över gränserna

by admin on Feb.13, 2014, under Alla

Året har börjat intensivt. Först med alla slutredovisningar för kurser 2013 och sen beviljandet av nya kursbidrag för år 2014. Till dags dato har 164 nya kursarrangörer fått kursbidrag beviljat. Sen blev det nya vindar på jobbet då Svenska Studiecentralen skall integreras i SFV och bilda SFV-Bildning. Också seminarier har kommit igång. Senaste fredag var jag till Jakobstad på idéseminariet om “Kultur, språk & identitet”. Där höll jag såväl ett inlägg som i en workshop med temat att mötas över gränserna. Direkt därefter fortsatte jag på samma tema i Stockholm där min småkusin firade jämna år. Missionerade lite igen om finlandssvenskarna för rikssvenskarna och gav prov på Molpedialekten :)


Comments are closed.

-->