Ann-Sofi Backgren

Minä

Kuka olen?

Olen hyvin kiinnostunut yhteiskunta-asioista ja arvostan kotiseutuani.  Olen koko elämäni ajan aktiivisesti toiminut monella tasolla kylä-,  maaseutu- ja aluekehityksen sekä suomenruotsalaisten koulutus- ja kulttuuriasioiden parissa.

Kansainvälinen yhteistoiminta on tärkeä osa tekemääni työtä. Kun Suomi liittyi Euroopan unioniin minäkin astuin kansainväliselle areenalle, sekä aktiivisena hankemaailmassa että luottamustehtävissä. Olen kerännyt kansainvälistä kokemusta yli 10 vuoden aikana.  Olen ollut EU-hanketyötehtävissä ja Pohjanmaan Liiton kautta saamassani luottamustehtävässä, olen pohjoismainen varapuheenjohtaja Euroopan raja-alueiden liittossa (AEBR) vuodesta 2001.  Hallituksen jäsen olen ollut vuodesta 1999.

Olen ollut luottamustoimessa Korsnäsin kunnassa 20 vuotta ja viihdyn hyvin tässä tehtävässä.  Olen toiminut yli 10 vuoden ajan myös alueellisella tasolla, lähinnä Pohjanmaan Liitossa. Tämän lisäksi olen vuosien saatossa toiminut monessa yhdistyksessä ja organisaatiossa.

Olen kahden lapsen, Jasminen (s. 1994) ja Benjaminin (s. 1996), äiti,  minulla on kolme kissaa ja asun keltaisessa talossa. Elämänkumppanini on Ari Berg.

-->